Vores produkter

Grøn Fokus er en økologisk totalleverandør, og det betyder, at du finder alt, hvad du skal bruge i dit professionelle køkken hos os. Som specialister i økologiske og biodynamiske finder vi, køber og sælger økologiske fødevarer af høj kvalitet. Fra hele verden til hele landet. Vi forsøger altid at finde interessante produkter og vi har alt fra de fineste vaniljestænger fra Madagaskar til massive fodergulerødder fra den sjællandske muld.

Det vi ikke kan finde..

Vi har et tæt samarbejde med dygtige producenter, og vi udvikler i samarbejde de produkter, vi ikke kan finde på det eksisterende marked. Vi har blandt andet været med til at udvikle brun farin, pladesmør og dansk quinoa.

Nogle store fordele ved økologi er bl.a., at dine retter smager af mere, der er ingen sprøjtegifte i din mad, og det er samtidig godt for vores miljø. Kontakt os for at høre om de økologiske produkter, vi tilbyder, som kan hjælpe dit professionelle køkken med at skabe mere værdi.

 

Bliv kunde

Som kunde hos os får du alt inden for økologi i en høj kvalitet hver gang. Uanset om dit køkken er stort eller lille, så sætter vi en ære i at levere dine varer til tiden og yde en god service.

Læs mere

Bliv leverandør

Har du et spændende, økologisk produkt, og er du en stabil leverandør? Så er du velkommen til at kontakte os omkring et muligt samarbejde.

Læs mere