Kvalitet og respekt

For Grøn Fokus er det noget nær umuligt at have en holdning til økologi og så ikke også have en holdning til kvalitet. Kvalitet er en indstilling til vores forretning og handler altid om den samlede oplevelse, hvor kvalitet i alle led er en selvfølge. I professionelle køkkener er stabilitet og forsyningssikkerhed lige så vigtigt, som det er at få rene, sunde råvarer med masser af smag ind ad døren. Kvalitet handler om den samlede oplevelse, vi giver videre til de professionelle køkkener, og som de professionelle køkkener giver videre til gæsten.

Følelsen af meningsløshed og et stort ønske om at genskabe respekten for naturen skabte i sin tid grobund for Grøn Fokus. Grøn Fokus er baseret på en grundlæggende respekt for både landmanden, producenten, dyret, miljøet og i sidste ende mennesket, som har krav på, at et måltid er nydelse frem for fortrydelse. Hver dag må gerne være vores lille kamp for at få respekten tilbage og videre ud til mennesket – det giver mening for alt og alle.

 

Vores produkter

Grøn Fokus er en økologisk totalleverandør, og det betyder, at du finder alt, hvad du skal bruge i dit professionelle køkken hos os. Som specialister i økologiske og biodynamiske finder vi, køber og sælger økologiske fødevarer af høj kvalitet. Fra hele verden til hele landet. Vi forsøger altid at finde interessante produkter og vi har alt fra de fineste vaniljestænger fra Madagaskar til massive fodergulerødder fra den sjællandske muld. Vi har et tæt samarbejde med dygtige producenter, og vi udvikler i samarbejde de produkter, vi ikke kan finde på det eksisterende marked. Vi har blandt andet været med til at udvikle brun farin, pladesmør og dansk quinoa.

Bliv kunde

Som kunde hos os får du alt inden for økologi i en høj kvalitet hver gang. Uanset om dit køkken er stort eller lille, så sætter vi en ære i at levere dine varer til tiden og yde en god service.

Læs mere

Bliv leverandør

Har du et spændende, økologisk produkt, og er du en stabil leverandør? Så er du velkommen til at kontakte os omkring et muligt samarbejde.

Læs mere