Fjordskinke med sprød kål toppet med rugknas & Thise ravost
Du får her Grøn Fokus’ ret til årets casual dining; Fjordskinke toppet med rugknas og ravos fra Thise.
Brug gerne vores smagfulde opskrift som inspiration til at få mere økologi på dit menukort.
Tilberedning
Anret kålen på en tallerken.
Urterne hakkes fint og blandes med olien og vendes med kålen. Gem lidt olie til at dryppe på retten til sidst.
Anret 1 skive fjordskinke på kålen. Rugknas og ravost drysses henover. Brug det overskydende olie til at dryppe over retten.
Ingredienser
1 person
100 g grønkål (fintsnittet)
50 g spidskål (fint snittet)
1 tsk. bredbladet persille
1 tsk. kørvel
1 tsk. dild
1 spsk. olivenolie
1 spsk. små flager Ravost
½ spsk. rugknas (tynde skiver rugbrød bagt i ovn og knust)
1 skive fjordskinke