Sparkling Tea Lyserød

Vi har fået en lækker nyhed fra Copenhagen Sparkling Tea Company, der har udvidet sortimentet med en ny Sparkling Tea – den er alkoholfri og hedder LYSERØD.

LYSERØD er baseret på 11 forskellige te typer. Sammen kreerer den, den tørreste version af Sparkling Tea, som tydeligt skiller sig ud fra de øvrige versioner. Trods den tørre karakter, glider den blødt ned af tungen pga. Silver Needle teen. LYSERØD har en lang smag og høj kompleksitet takket være brugen af 2 forskelige typer Oolong te. Det hele afrundes med diskrete frugtige noter fra hibiscus og sencha teen.

Grundet den tørre dog bløde karakter passer LYSERØD til alle faser i et måltid. Dog især til det lette saltede køkken med fokus på hvidt kød og fisk. Grundlægger af Sparkling Tea, Jacob Kocemba, anbefaler kraftigt, at man nyder LYSERØD i løbet af sommeren med en håndfuld friske østers.

Den danske 3-stjernede Michelin restaurant, Geranium, har allerede inkluderet den første test-batch af LYSERØD på menuen til deres saltede forretter. En alternativ sammensætning med LYSERØD sker på Balderdash. En innovativ cocktail bar I København, hvor ejeren, Geoffrey, inkluderer den i en cocktail ice cream float med hjemmelavet jordbæris og en lille sjat aquavit.

Find den på Catering Engros’ webshop.

Nyhed!

Find Sparkling Tea LYSERØD på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder