Økologi Nyt

Læs med og få inspiration til mere økologi og bæredygtighed i dit professionelle køkken.

Her er de 5 største pesticidsyndere 

Ved at vælge økologi hver gang du køber æbler, hvedemel, pærer, tomater og vindruer, kan du reducere dit indtag af pesticider med mere end 50 procent. Det viser en undersøgelse fra Fødevarestyrelsen, som er foretaget af DTU Fødevareinstituttet. Undersøgelsen sammenholder mængden af pesticidrester i forskellige fødevarer og danskernes gennemsnitlige indtag af de pågældende varer.

Så husk de 5, når du handler ind til dine gæster, så skåner du dem for de værste pesticidrester.

Læs mere på ren mad glæde’s hjemmeside

Trends i økologiens verden

Vi har taget en snak med vores direktør Stefan Skov-Jespersen om fremtidens økologi. Den økologiske sag er for længst slået igennem, så i takt med, at markedet har vænnet sig til økologiske fødevarer, er flere og flere begyndt at satse mere på biodynamiske fødevarer og bæredygtighed, som kunderne efterspørger. Grøn Fokus er klar til gearskiftet mod den nye trend.

Læs hele artiklen her

Økologi Nyt uge 43-44 2018

Produktnyhed

Har du prøvet de lækre, økologiske sovser fra Biobandits? Sovserne og dressingerne fra Biobandits er alle lavet på rene, friske råvarer, og de har alle et helt særligt tvist, som gør ethvert måltid lækkert. I sortimentet kan du også finde veganske produkter fx mayonaise uden æg, så er der noget for den selv den mest kræsende gæst.

Få mere økologi i dit køkken med Grøn Fokus.

Find et bredt udvalg af økologiske produkter på webshoppen.

Køb Grøn Fokus  

Økologi Nyt

Her finder du de seneste udgaver af Økologi Nyt

Tilmeld dig Økologi Nyt