Økologi Nyt

Så er Økologi Nyt på gaden igen, og denne gang får du svaret på, hvad en chufa er, og hvordan du bruger den i dit køkken.

Økologi Nyt uge 4-5

Chufa

Chufa er økologiske og veganske jordmandler, som du kan bruge som snacks, til bagning og madlavning.

Vores chufamel er økologisk og glutenfrit/cøliakicertificeret. Chufa melet er godt til alt slags bagværk, og du kan både bruge det opblandet og alene. Chufamelet er meget fiberrigt, og det knaser lidt.

Vores chufaknolde er tørrede og økologiske jordmandler. Knoldene skal blødes op i koldt vand i køleskabet i 1-2 dage, og så kan du bruge dem som almindelige nødder, i dit bagværk, som rodfrugt eller til en lækker, vegansk drik.

Chufaknoldene kan bruges i stedet for almindelige nødder til dem, som er allergiske overfor nødder.

Vores chufa produkter

Økoladen

Økoladen er en økologisk chokoladefabrik, som laver fantastiske chokoladeprodukter. Økoladen laver håndlavet, økologisk chokolade, og derfor skiller deres produkter sig også ud af mængden. Prøv deres lækre pålægschokolade.

Vi skal spise mere plantebaseret og mindre kød

Det er løsningen, hvis vi vil redde vores jords fremtid. Sådan lyder konklusionen i et omfattende studie af verdensbefolkningens madvaner. Vi skal skære ned på vores kødindtag og skærer op for vores indtag af plantebaserede produkter.

Læs hele historien på Økologisk Landsforenings hjemmeside lige her

Økologi Nyt

Her finder du de seneste udgaver af Økologi Nyt

Tilmeld dig Økologi Nyt