Grøn Fokus – Økologi med respekt siden 1999

Grøn Fokus er en økologisk totalleverandør, og ambitionen har siden 1999 været at gøre ­verden grønnere gennem udbredelsen af dansk og udenlandsk økologi til hele Danmark. Vi arbejder med en høj grad af ansvarlighed for at tilgodese og respektere forholdene for alle samarbejdspartnere og for hver dag at kunne levere rene og smagfulde råvarer.

Grøn Fokus har i over 20 år været på miljøets, dyrenes og menneskets side ved at kæmpe for en meget mere grøn tankegang på markerne, i staldene, i køkkenerne og på tallerkenerne. At have et grønt fokus vil sige at tænke, handle og udvikle økologi inden for alle produktkategorier og herigennem gøre en forskel i verden.

Derfor kan vi nu præsentere et nyt logo, som repræsenterer vores rejse fra jord til bord og tanken om at genskabe respekten for naturen og miljøet. Grøn Fokus er baseret på en grundlæggende respekt for både landmanden, producenten, dyret, miljøet og i sidste ende mennesket, som har krav på, at et måltid er nydelse frem for fortrydelse.

 

Se og download det nye logo her:

Seneste nyheder