En bæredygtigt trend

Tang er det nye. Tang passer ind i tiden, hvor bæredygtighed står øverst på på forbrugernes ønskeliste. Forbrugerne har et stort fokus på miljøet, bæredygtighed og økologi, også når de spiser ude. Derfor kan du med fordel begynde at eksperimentere med tang i dit professionelle køkken. Tang kan bruges på mange forskellige måder fx i salat, som pynt, bacon eller som pastaerstatning osv.

Hos Grøn Fokus kan du selvfølgelig få bæredygtigt tang.

Læs mere om vores tang lige her:

En bæredygtigt trend: tang

Vild tang

Seamores grundlægger Willem tog fejl af tang og pasta en gang for længe siden. Han forelskede sig i den vilde tangs mange anvendelsesmuligheder, og det blev til Seamore, som har specialiseret sig i tangprodukter. Seamore tangen er 100% vildt og økologisk tang, som bliver håndplukket i Connemara i Irland. I Seamore Bacon er vildt tang, men det bliver til fantastisk grøn bacon, når du steger det. Put det på alt, som fortjener et sprødt, salt og røget tvist. Du kan også bruge de bløde blade i dine salater, pasta eller din burger – kun fantasien sætter grænserne.

En bæredygtigt trend: tang

Godt for planeten

I Seamore bacon/tang er godt for vores planet.
Når du vælger I Seamore bacon i stedet for almindelig bacon, så ved du, at du støtter en bæredygtig virksomhed, som skaber jobs i økonomisk trængte områder. Seamore arbejder samtidig for at afhjælpe den akutte fødevarekrise, når landbruget ikke længere kan følge med den kontinuerlige tilvækst af nye mennesker, ved at skabe nye og bæredygtige måder at spise mad på.
Tangen er 100% glutenfrit, økologisk og propfyldt med antioxidanter.

Køb din tang her

Find den vilde tang fra Seamore på vores webshop.

Grøn Fokus' webshop   Catering Engros' webshop

Seneste nyheder