Copenhagen Sparkling Tea

Har du prøvet det nye, innovative og økologiske produkt fra Copenhagen Sparkling Tea? Hos os kan du vælge mellem 4 varianter: RØD, BLÅ, GRØN og VINTER.

RØD Rosé er indbegrebet af hygge, og med RØD har Copenhagen Sparkling Tea Company kreeret deres version af en økologisk Sparkling Rosé. Ideen var at skabe en mere tør smag med anvendelsesmuligheder i det nordiske køkken, til fisk og skaldyr og den lidt mere krydrede mad. I teernes verden er Hibiscusblomsten svaret på den blå drueskal, som skaber rosé i vinens verden. RØD har en balanceret dybde og smagskoncentration, men også lidt bitterhed og mindre sødme end de øvrige produkter. Der fornemmes noter af røde bær og mynte, og hibiscusblomsterne er med til at give en høj smagsfylde og en lang eftersmag præget af en behagelig tørhed og en distinkt undertone af sødme. Kan du lide Sparkling Rosé, kommer du også til elske Copenhagen Sparkling Tea Companys udgave med kun 5% alkohol, men med uanede muligheder. Nyd den ved 5 grader i et champagneglas.

Med BLÅ har Copenhagen Sparkling Tea Company skabt en ekstrem fyldig, lang og kompleks smagsoplevelse – til dem, som ikke ønsker alkohol. I al beskedenhed har det været deres mål at skabe det bedste mousserende produkt i verden uden alkohol. Den lange og komplekse smagsoplevelse giver mange anvendelsesmuligheder, som man ikke ser i andre alkoholfrie drikkevarer – både som aperitif, til forretter, lette hovedretter og de fleste desserter. Nyd den ved 5 grader i et champagneglas.

Grøn har base i de grønne teer med signifikante noter af citrus, hvilket gør den til den perfekte kompagnon til det asiatiske køkken som fx thaimad og sushi. Den har et friskt, mineralt og meget direkte smagsudtryk, hvor de citrusprægede teer balanceres perfekt af de hvide teer. Smagsoplevelsen rundes af med nuancer af eksotiske frugter, og citrussmagene træder i baggrunden. Du efterlades med en smagsoplevelse, som er frisk og opløftende. Servér den til fx lækker sushi eller som en super frisk aperitif. Nyd den ved 5 grader i et champagneglas.

Ideen bag VINTER var at skabe en unik smag, der hører den kolde tid til, og som skubber til opfattelsen af, hvad der skal drikkes til de mange måltider, højtider og hyggestunder i vinterperioden. VINTER er Copenhagen Sparkling Tea Company’s ”Enfant Terrible”, da den er betydelig anderledes i smagsudtrykket end de øvrige varianter. Med sinkrydrede duft af kanel, sort te, kardemomme og nelliker giver det helt naturligt associationer til de dufte og smage, der præger den kolde tid. Det første man dufter er den intense, men elegante duft af Chai-te, som giver en kæmpe eksplosion af indtryk i næsen – kanel, krydderkage, brunkager, lidt citrus, nybagt brød, cedertræ for bare at nævne nogle. Smagen er elegant og langvarig med en tydelig reference til de elementer, man finder i duften. Eftersmagen afsluttes med kardemomme, nelikke, rosin og citrus, som balancerer smagen helt rigtigt. VINTER lægger sig på tungen som et fløjlstæppe, og er helt utroligt blød, hvilket giver et ekstra element til smagsoplevelsen. Prøv VINTER i stedet for gløgg eller drik den til alle de søde sager og desserter, man ikke kan komme uden om i de kolde måneder. VINTER holder 5% i alkohol og bør nydes ved 5 grader i et champagneglas.

Velbekomme! 

Prøv Copenhagen Sparkling Tea!

Find den økologiske drink på Catering Engros' webshop.

Køb Copenhagen Sparkling her

Seneste nyheder