For køkkenchefen Lasse er det vigtigt, at kunderne er glade og tilfredse, men hvis han kan inspirere en gæst til at spise bare lidt mindre kød og mere økologi, og dermed gøre noget godt for miljøet, så er han glad.
”Vi skal sørge for at yde det bedste, så vores kunder er glade og tilfredse. Folk, der spiser her dagligt, vil gerne være med på beatet. I dag er det svensk pølseret, som to har bedt om. På fredag er der oksemørbrad a la Wellington. Så det er al slags mad, vi laver”, fortæller Lasse og fortsætter.
”I Danmark spiser vi efter min mening for meget kød, som er noget af det, der belaster miljøet mest. Hvis bare jeg kan rykke nogle til at spise lidt mindre kød og mere økologi, så er jeg glad. Det er jo det, vi kan som kokke. Vi kan rykke samfundet, og det vi spiser.”
Lasse går også meget op i økologi, fordi han godt kan lide tanken om at spare på kemien i den mad, vi spiser.
“Økologi er rene varer uden kemi og pesticidrester, og det kan jeg godt lide. Da vi skulle have vores økologi procent op, benyttede vi os af Grøn Fokus store erfaring inden for kantinedrift, og det har hjulpet mig med at træffe nogle gode valg, som jeg ellers ikke ville have fundet på selv”