Copenhagen Sparkling Tea

Sparkling Tea
Copenhagen Sparkling Tea sælges i dag i mere end 16 lande, og stifterne har siden 2017, hvor den første flaske Sparking Tea blev lanceret i København, været i færd med at jagte en fælles drøm om at producere verdens bedste alkoholfrie bobler samt bobler med en lav alkoholprocent.

Unik karakter
Den prisvindende sommelier Jacob Kocemba står bag konceptet til Sparkling Tea. Idéen opstod, da han en eftermiddag ikke kunne finde en vin, der matchede en bestemt dessert – til trods for et sortiment, der talte 1700 forskellige vine. Løsningen fandt han i en hjemmelavet te-ekstrakt, som viste sig at være en stor succes blandt restaurantens gæster. Siden da har Jacob med sin skarpe sans for smagskombinationer og hundredvis af tastings kreeret udsøgte smage, der danner rammerne for Sparkling Tea’s sortiment.

Produkterne fra Sparkling Tea består af såkaldte ‘blends’, som betyder, at hver enkel flaske udgøres af en kombination af helt op til 13 forskellige typer af organisk te. Herved skabes de nuancerede og komplekse smage, der manifesterer det unikke udtryk, som findes i hvert enkelt produkt.

Du kan læse meget mere om Copenhagen Sparkling Tea på deres hjemmeside.

Udforsk mulighederne med Copenhagen Sparkling Tea

Find deres udvalg på webshoppen

Køb her