ÔMA: Økologisk ost

Ren nydelse
Økologisk kvalitet er det, som kendetegner Öma – Særligt er det noget, som skal gå hånd i hånd med de smagsoplever, virksomheden skaber. Nydelse er her et spørgsmål om høje standarder og variation, som giver  et væld af muligheder inden for en række oste: Deres sortimentet tilbyder alt fra en mild og saftig smøreost til en smagfuld, moden Allgäu-bjergost. Fra frisk, tilbageholdende gedecreme til fransk fåreostspecialitet. Fra italiensk klassiker til Allgäu-innovation. En hel verden af ​​oste, modnet med hensyn til smag og koordineret med den bedste produktkvalitet.

Tæt samarbejde
ÖMA gør en stor indsats for at kunne garantere kvaliteten af den økologiske produktion. Derfor er de i tæt dialog med osteproducenter og landmænd, hvor de  arbejder på nye koncepter, der kan være med til at løfte visionen om økologisk velvære. At producere og skabe nye idéer kræver mange manuelle færdigheder samt ny og ressource-besparende teknologi, og dét kan ses i alle afkroge af ÖMAs forretning; hvad enten det i er energiforsyning, produktudvikling eller emballagedesign.

Bæredygtig emballage
Miljøvenlig emballage er et langvarigt emne for Allgäu økologiske mejerier. I 2018 fokuserede ÖMA  igen på en grøn emballage. Det faktum, at ÖMA ikke kun er opmærksomme på nydelse, men altid holder øje med et produkts samlede indvirkning på miljøet, er nogle af de helt grundlæggende  fremskridt inden for bæredygtig emballage.

Du kan finde meget mere om ôma her

Gå til hjemmeside