Økoladen

Hvem er Økoladen?
Bag den lille virksomhed, der siden 2004 har leveret økologisk chokolade til danskerne, står Jan og Amanda Elmelund. Fra den hyggelige lille butik i Ørslev, der deler adresse med chokoladefabrikken, sælger de ud af deres  sortiment, som b.la. består af flødeboller, kvalitetschokolade og forskellige gaveæsker fyldt med lækre varianter. 

Håndlavet chokolade
Hos Økoladen fremstilles chokoladen i hånden. Det giver en bedre føling med råvarerne og sikrer, at hvert eneste produkt lever op til den ønskede kvalitet. Samtidig giver det medarbejderne en mere spændende og kreativ arbejdsdag, som byder på mange forskellige og udfordrende arbejdsopgaver; arbejdsopgaver der stikker dybere, end at stå ved et samlebånd og pakke chokolade.

Økologi
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at økologi har været omdrejningspunktet for den lille chokoladefabrik, der siden 2004 ikke har set sig tilbage. De drømte om et rent produkt, både for menneske og natur, de kunne stå inde for. I dag præges sortimentet af høj kvalitet, ingen tilsætningsstoffer og et fokus på bæredygtig emballage. Netop her er Økoladen særligt anerkendt for at være de første i verden, som anvender bionedbrydelig kartonemballage.

Du kan læse meget mere om Økoladen her

Prøv de lækre chokolader fra Økoladen

Find varerne på webshoppen!

køb her