Aurion

Hos Aurion er der en klar ambition om at skabe balance i naturen og i mennesker. Det gør de ved at producere ernæringsrigtige produkter af biodynamiske og økologiske råvarer. Kvalitet og innovativ tænkning har gjort Aurion til en af nordens førende producenter, og det er der flere årsager til: Dem kan du læse mere om herunder. Du kan også læse meget mere på deres hjemmeside her.

Sundhed

Aurions produkttilgang er ganske enkel:  De anvender ingen tilsætningsstoffer, ingen enzymer, ingen farvestoffer og, naturligvis, er der ingen eddike i deres brød. Ved at anvende gamle kornsorter, som er økologisk eller biodynamisk dyrkede, fås et større protein- og næringsindhold i produkterne. Selve forarbejdnings- og formalingsprocessen betyder, at de ikke frasigter ret meget fra kornet. Det gør, at der bevares så meget af nærings-indholdet som muligt.

Miljø og Energi

Aurion arbejder ufortrødent med at sikre en bæredygtig og miljørigtig produktion i virksomheden. Blandt andet kommer deres strøm fra vindmøller, og al vandet opvarmes ved solenergi. Alle motorer er tilpasset, så de bruger så lidt energi som muligt. I Stokerfyret fyres der udelukkende med kornaffald, og derved sparer de 20-30 tons olie om året. I 2014 fik Aurion lagt biogas ind, og de kildesorterer alt deres affald. Disse er blot et par af de mange årsager til, at Aurion har markeret sig så stærkt på markedet.

Vil du gerne se mere til Aurions produkter?

Du kan finde et stort udvalg på webshoppen

Køb her