Aperitivos de Añavieja

 Spanske rødder
Aperitivos de Añavieja og deres historie kan spores tilbage til 1997, hvor Emilio Zamora Sainz, som stammer fra en familie af kartoffelavlere fra Spanien, begyndte at producere chips. Et enkelt år senere startede han den første produktion af organiske chips i Spanien.

Siden da er der sket en masse, og Aperitivos de Añavieja har udvidet deres sortiment, så de nu også tilbyder popcorn og de klassiske flæskesværs-chips. Et kerneelement i netop udvidelsen er fokusset på samt bevarelsen af de traditionelle produktionsformer.

I dag har virksomheden opbygget et stærkt brand, og de bestræber sig dagligt på at optimere sig uden at gå på kompromis med missionen om at producere naturlige kvalitetsprodukter. Råvarer såsom kartofler og korn stammer derfor fra hjemlige egne. Den nære tilknytning til produktionen bidrager til at sikre den høje kvalitet, som er Aperitivos de Añavieja.

Hvordan de laver chips, kan du se her:

Vil du gerne vide mere om Aperitivos de Añavieja?

Læs mere på deres hjemmeside

Find den her