Fjordskinke med sprød kål toppet med rugknas & Thise ravost

Tilberedning


Anret kålen på en tallerken.
Urterne hakkes fint og blandes med olien og vendes med kålen. Gem lidt olie til at dryppe på retten til sidst.
Anret 1 skive fjordskinke på kålen. Rugknas og ravost drysses henover. Brug det overskydende olie til at dryppe over retten.

Ingredienser


1 person

100 g grønkål (fintsnittet)
50 g spidskål (fint snittet)
1 tsk. bredbladet persille
1 tsk. kørvel
1 tsk. dild
1 spsk. olivenolie
1 spsk. små flager Ravost
½ spsk. rugknas (tynde skiver rugbrød bagt i ovn og knust)
1 skive fjordskinke

Tilmeld dig årets Casual Dining

Tilmeld dig her  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk