Fjordskinke med sprød kål toppet med rugknas & Thise ravost

Du får her Grøn Fokus’ ret til årets casual dining; Fjordskinke toppet med rugknas og ravos fra Thise.
Brug gerne vores smagfulde opskrift som inspiration til at få mere økologi på dit menukort.

Tilberedning


Anret kålen på en tallerken.
Urterne hakkes fint og blandes med olien og vendes med kålen. Gem lidt olie til at dryppe på retten til sidst.
Anret 1 skive fjordskinke på kålen. Rugknas og ravost drysses henover. Brug det overskydende olie til at dryppe over retten.

Ingredienser


1 person

100 g grønkål (fintsnittet)
50 g spidskål (fint snittet)
1 tsk. bredbladet persille
1 tsk. kørvel
1 tsk. dild
1 spsk. olivenolie
1 spsk. små flager Ravost
½ spsk. rugknas (tynde skiver rugbrød bagt i ovn og knust)
1 skive fjordskinke

Prøv opskriften!

Du finder ingredienserne til opskriften på vores webshop.

Køb ingredienserne  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close