Bageakademiet

 

NYHED

Mel og brødblandinger
Smagen af gode råvarer – intet andet

Hos Grøn Fokus tænker vi grønt. På marken, ved møllen og hjemme hos dig. Kornet dyrkes økologisk og biodynamisk med respekt for jorden, som landmanden høster, og den mad du spiser. Her får du ingen tilsætningsstoffer, kun gode råvarer og godt håndværk. Alt bliver stenformalet og friskpakket på den lokale mølle i Nordjylland. Fordi vi mener, at det gør en forskel for smagen – og for dig.

Grøn Fokus Bageakademi

Lær at bruge de rigtige bageteknikker til at opnå det bedste resultat med dit hvede- og rugbrød.
Se med her under.

Bageakademiet

GROV DURUM

Grøn Fokus økologisk, stenformalet, groft durumhvedemel

Vores økologiske durummel er grov på den gode måde med masser af klid, smag og bid. Vi kværner, sigter og pakker samme dag, så melet kommer friskmalet i posen for at bevare den gode smag og aroma. God til pasta, pizza og italiensk bagværk.

Bageakademiet

HVEDEMEL

Grøn Fokus dansk økologisk, stenformalet og sigtet hvedemel

Vores økologiske hvedemel er malet på stenkværn, en gammel mølletradition der giver et lækkert, rustikt resultat – også når dit bagværk er færdigt. Vi kværner, sigter og pakker samme dag, så melet kommer friskmalet i posen for at bevare den gode smag og aroma. God til burgerboller, surdejsbrød og smagfuldt bagværk.

Bageakademiet

SPELT

Grøn Fokus dansk økologisk, stenformalet, sigtet spelthvedemel

Spelt er en smagfuld kornsort, der har dybe rødder i den danske muld. Vores speltmel indeholder et højt indhold af protein og masser af smag. Vi kværner, sigter og pakker samme dag, så melet kommer friskmalet i posen for at bevare den gode smag og aroma. God til surdejsbagværk og langtidshævede deje.

Bageakademiet

RUGBRØD

Grøn Fokus økologisk Rugbrød med græskarkerner, bageblanding

Bag dit eget økologiske rugbrød fyldt med saft, kerner og masser af smag.

Bageakademiet

HVEDESUR

Grøn Fokus økologisk, tørret surdejtil hvedebrød

Vores HvedeSur består af økologisk hvedemel blandet kærligt med tørret surdej. Tilsæt i din dej og få luftigt bagværk med en frisk, syrlig smag af surdej.

 

RUGSUR

Grøn Fokus økologisk, tørret surdej til rugbrød og grovbrød

Vores RugSur består af økologisk rugmel blandet kærligt med tørret surdej. Den økologiske blanding giver mere syre til dit bagværk med den gode, karakteristiske smag af surdej.

Bageakademiet

KAGEMEL

Grøn Fokus dansk økologisk, stenformalet, sigtet kagemel

Vores dansk økologiske kagehvedemel har et lavere indhold af gluten, der giver mere sprødt bagværk. Vi har også tilsat lidt emmermel for at få en nøddeagtig og varm smag. Vi kværner, sigter og pakker samme dag, så melet kommer friskmalet i posen for at bevare den gode smag og aroma. God til cookies, kage og tærter.

Bageakademiet

FULDKORNS SPELTBRØD

Grøn Fokus økologisk Fuldkorns speltbrød, bageblanding

Et økologisk fuldkornsbrød med en lækker, gylden krumme og ekstra bid af speltflager.

Bageakademiet

RUGMEL

Grøn Fokus dansk økologisk, stenformalet fuldkornsrugmel

Vores økologiske rugmel er stenformalet af rug, der har stået og vajet på danske marker. Den har en karakteristisk smag og et godt bid. Vi kværner og pakker samme dag, så melet kommer friskmalet i posen for at bevare den gode smag og aroma.
God til rugbrød og andet fuldkornsbagværk.

 

RUGSUR

Grøn Fokus økologisk, tørret surdej til rugbrød og grovbrød

Vores RugSur består af økologisk rugmel blandet kærligt med tørret surdej. Den økologiske blanding giver mere syre til dit bagværk med den gode, karakteristiske smag af surdej.

Bageakademiet

ØLAND

Grøn Fokus dansk økologisk, stenformalet, sigtet ølandshvedemel

Vores dansk økologiske Ølandshvede er en gammel landhvedesort, vi har kastet vores kærlighed over. Den har god sødme og dybde i smagen samt et højt indhold af protein. Vi kværner, sigter og pakker samme dag, så melet kommer friskmalet i posen for at bevare den gode smag og aroma. God til madbrød, baguettes og surdejsbagværk.