Æblekage med marcipan

Gør dit menukort lidt sødere med en lækker æblekage med marcipan, der er populær hos mange.

Du finder selvfølgelig ingredienserne til kagen i en økologisk version på vores webshop. Du kan fx bruge de
smagfulde Gråstensæbler til at lave kagen, der passer perfekt til at forsøde efterårshyggen.

Tilberedning


Start med at skrælle æblerne og skær dem i tynde både. Rør smør og sukker godt sammen. Riv marcipanen groft og rør det sammen med æg, mel og bagepulver. Kom æblestykkerne i dejen sammen med appelsinsaft og skal. Smør et ovnfast fad og kom dejen heri. Bag kagen i 35 min. ved 180 g i midten af ovnen.

Server kagen med creme fraiche og en god kop kakao.

 

Velbekomme!

 

 

Ingredienser


2 æg
4 Gråstenæbler
125 g sukker
150 g smør
100 g groftrevet marcipan
1 tsk bagepulver
150 g mel
Saft og skal af 1 appelsin
Flormelis til pynt

Vil du prøve opskriften?

Du finder de økologiske ingredienser til æblekagen med marcipan på vores webshop.

Køb ingredienserne til kagen her!  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close